Launch Of Project RocketMill!

06-04-2016

We are excited to announce that Office Profile have won a great new project, working with RocketMill Digital Marketing Agency to design and refurbish their new offices in CityView, Brighton, a new development offering high specification office space with great access to the train station and other facilities nearby. RocketMill wanted to relocate to Brighton due to its renown as a creative city and being in the central ‘hub’ or ‘zone’ of the city, close to the University of Brighton, allows the company to attract great new talent. RocketMill will be moving here from their current offices in Manor Royal Industrial Estate. This means that the agency will be remaining in the Gatwick Diamond business area.

Untitled-2

The project includes a main office area, meeting rooms, meeting pods and a kitchen and breakout area. Being a Design and Marketing agency, RocketMill wanted a quirky, fun design that was functional but would differentiate them from other companies and exhibit their culture to clients and employees alike. The space was effectively optimised and included everything the modern-day business needs to accommodate the needs of their employees without seeming crowded.

Untitled-1

Untitled-3

One of the unique elements of the design in the office is the curved wooden feature wall facing the entrance door, the purpose of which is to provide a barrier between the staff and visiting clients, and it is designed to make a statement and reinforce the brand as soon as you enter the door. There are 3Dimensional “RocketMill” letters in an opening at eye level, creating wow factor and allowing you to see through the feature wall into the office behind and the windows along the wall of the building.

Untitled-4

The early beginnings of the feature wall
The early beginnings of the feature wall

 

Other key design features are the partitioning elements which define the breakout, meeting and training rooms in a variety of ways. A large bulkhead and pillars create a frame around the breakout area which is designed with a monochromatic colour palette, whilst the meeting room is defined by an angled wall and feature graphics. A full height sliding glass partition defines the training area – creating a studious classroom environment when closed but allowing for a fully open aspect to the rest of the office for larger seminars. Bright bold colours that are removed from the RocketMill branding are utilised on the soft furnishings throughout the office to add interest and variety, and maintain a youthful vibrancy in line with the company’s culture without being excessively corporate.

Untitled-5

To speak to a member of our team about your office fit-out, refurbishment or relocation, please email [email protected] or call 020 8770 7077, and we will be happy to help.