Integral

Integral, a property maintenance company, had won a large new contract for a key supermarket chain and needed to expand in a hurry. A full Cat B fit-out of the new space had to be completed with a quick turnaround time.

0 Work spaces
0 Square feet of floor area
0 Number of staff
0 Number of weeks for project

The Brief

Integral, a property maintenance company, had won a large new contract for a key supermarket chain and needed to expand in a hurry.  A full Cat B fit-out of the new space had to be completed with a quick turnaround time.

Refurbishment works included decoration throughout the space including the use of whiteboard wall paint for presentations and brainstorming sessions.

What we did

Solid and glass partitioning with manifestation to the glass and full-height maple doors divide up the space for meeting areas and private offices. Acoustic baffles above the ceiling in these areas minimise noise and safeguards confidentiality. The flooring adds some pattern to the space and the walkway design guides traffic flow.

A teapoint was installed along with associated services, providing a calm retreat for staff from the busy working environment. Part-height StorageWall acts as a divider as well as providing a large amount of storage. The bench desking system incorporates screens and full cable management and is supplemented by seating and meeting tables.